Om oss


Läs om vårdvalet här

Varmt välkommen till oss!
- Vårdval vårdcentral i hjärtat av Backaplan.

Vår målsättning här på Backaplan Vårdcentral och BVC är att kunna ge dig som patient en tillgänglig och trygg vård när du behöver oss.
Vi erbjuder ett brett utbud av vård för hela familjen och är en personlig mottagning som arbetar efter värdegrunder som är fastställda inom vården.

För oss är det viktigt att du känner dig lyhörd när du kommer till oss med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Därför har vi handplockat ett team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och psykolog som har hög kompetens och god erfarenhet för att tillsammans ge dig som patient bästa möjliga omhändertagande.

Här etablerar vi även fast läkarkontakt vilket innebär att du vid varje planerad mottagningsbesök får träffa din husläkare.
Vi ser därför fram emot att kunna få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god kontinuitet.
Lämna era synpynkter eller klagomål.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss, utvecklas och att vara lyhörda för våra patienters behov. Detta innebär att vi vill att du ska vara nöjd med den vård och det bemötande du får hos oss. Om det skulle uppstå besvär eller om du har synpunkter i samband med ditt besök är vi tacksamma om du uppmärksammar det genom att kontakta oss via info@backaplanvc.se
Elina Jafari
Verksamhetschef och läkare