Om oss

Varmt välkommen till oss!
- Vårdval vårdcentral i hjärtat av Backaplan.

Vår förhoppning är att kunna ge dig som patient en trygg, trevlig och tillgänglig vård när du behöver oss. Vi har ett brett utbud av vård för hela familjen och är en personlig mottagning som arbetar efter värdegrunder som är fastställda inom vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och vi ser fram emot att kunna få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god kontinuitet under förtroendefulla former.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du kommer till oss med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Därför har vi handplockat ett team av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och psykolog som har hög kompetens och god erfarenhet för att tillsammans ge dig som patient bästa möjliga omhändertagande. Här etablerar vi även fast läkarkontakt vilket innebär att du vid varje planerad mottagningsbesök får träffa din husläkare.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss, utvecklas och att vara lyhörda för våra patienters behov. Detta innebär att vi vill att du ska vara nöjd med den vård och det bemötande du får hos oss. Om det skulle uppstå besvär eller om du har synpunkter i samband med ditt besök hos oss är vi tacksamma om du uppmärksammar oss på det genom att kontakta oss via info@backaplanvc.se
Elina Jafari
Verksamhetschef och läkare
Backaplan Vårdcentral och BVC ingår i vårdvalet. Regionens prislista gäller hos oss, även frikort.